Φωτιά Εύβοια: «Το Καναντέρ έπεσε δίπλα από το σπίτι μου» – Συγκλονιστική περιγραφή μάρτυρα

July 28, 2023


Για τους γονείς, τους φίλους και τους συγγενείς των δύο αδικοχαμένων πιλότων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στον Πλατανιστό Καρύστου, τα τραύματα είτε θα αργήσουν χρόνια να επουλωθούν πλήρως, είτε θα παραμείνουν παντοτινά εκεί για να συντροφεύουν την αδιανόητη αίσθηση της απώλειας.Υπάρχει, ωστόσο, και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που έστω κι αν δεν γνώρισαν ποτέ προσωπικά τον Χρήστο και τον Περικλή, …


Για τους γονείς, τους φίλους και τους συγγενείς των δύο αδικοχαμένων πιλότων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στον Πλατανιστό Καρύστου, τα τραύματα είτε θα αργήσουν χρόνια να επουλωθούν πλήρως, είτε θα παραμείνουν παντοτινά εκεί για να συντροφεύουν την αδιανόητη αίσθηση της απώλειας.

Υπάρχει, ωστόσο, και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που έστω κι αν δεν γνώρισαν ποτέ προσωπικά τον Χρήστο και τον Περικλή, θα φέρουν για μια ζωή τις κατάμαυρες αναμνήσεις των τελευταίων ημερών. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους κατοίκους του Πλατανιστού.

Διαβάστε περισσότερα στο daynight.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.