Το σπίτι του Ανδρέα Γεωργίου θυμίζει σκηνικό στη Γη της ελιάς

July 28, 2023


Η μονοκατοικία με τον μεγάλο κήπο στη Λευκωσία είναι το ησυχαστήριό του Ανδρέα Γεωργίου και παράλληλα ο καλύτερος παιδότοπος για τα λατρεμένα του ανίψια. Ο Ανδρέας Γεωργίου δουλεύει ασταμάτητα αυτή την εποχή, τόσο για την 3η σεζόν της Γης της ελιάς, όσο και για τα πρώτα επεισόδια της νέας του σειράς Famagusta, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Το στρατηγείο του, αλλά και παράλληλα το ησυχασ…


Η μονοκατοικία με τον μεγάλο κήπο στη Λευκωσία είναι το ησυχαστήριό του Ανδρέα Γεωργίου και παράλληλα ο καλύτερος παιδότοπος για τα λατρεμένα του ανίψια. 

Ο Ανδρέας Γεωργίου δουλεύει ασταμάτητα αυτή την εποχή, τόσο για την 3η σεζόν της Γης της ελιάς, όσο και για τα πρώτα επεισόδια της νέας του σειράς Famagusta, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Το στρατηγείο του, αλλά και παράλληλα το ησυχαστήριό του, είναι το σπίτι του στη Λευκωσία, που έχει φινέτσα, στυλ και φως.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.