Ιωάννα Τούνη: Το φαγητό που δοκίμασε για πρώτη φορά στη Σαντορίνη και την ενθουσίασε

July 28, 2023


Ευτυχισμένοι περνούν το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με τον 6 μηνών γιο τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.Παρέα με τον μικρό Νουνίτο περνά το καλοκαίρι της η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι έξι μήνες μετά την γέννησή του γιου του, έχει βρει τα πατήματά του και έτσι πλέον ο γιος τους ταξιδεύει μαζί τους σε κάθε τους εξόρμηση.Έπειτα από μια ολιγοήμερη απόδραση στη Χαλκιδική…


Ευτυχισμένοι περνούν το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με τον 6 μηνών γιο τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Παρέα με τον μικρό Νουνίτο περνά το καλοκαίρι της η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι έξι μήνες μετά την γέννησή του γιου του, έχει βρει τα πατήματά του και έτσι πλέον ο γιος τους ταξιδεύει μαζί τους σε κάθε τους εξόρμηση.

Έπειτα από μια ολιγοήμερη απόδραση στη Χαλκιδική, ο επόμενος προορισμός που επέλεξε το ζευγάρι είναι η Σαντορίνη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη πριν από ένα χρόνο είχαν ταξιδέψει στο ρομαντικό νησί ως ζευγάρι, φέτος όμως, είναι πλέον οικογένεια.

Οι τρεις τους λοιπόν ταξίδεψαν στο νησί των Κυκλάδων και η Ιωάννα Τούνη, η οποία λατρεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεο, δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμιότυπα, τόσο με τους αγαπημένους της φίλους, όσο και με τον μονάκριβο γιο της.

Το ζευγάρι δοκίμασε τις τοπικές γεύσεις ενώ η Ιωάννα Τούνη έφαγε για πρώτη φορά σαλιγκάρια τα οποία της άρεσαν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.