Μπέττυ Μαγγίρα: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι και το καλλίγραμμο κορμί της θα το ζήλευαν μοντέλα

July 28, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει την εκπομπή στο OPEN “Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα”, αλλά προς το παρόν απολαμβάνει…




Η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει την εκπομπή στο OPEN “Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα”, αλλά προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές της, φορώντας το μαγιό της και δείχνοντας το αψεγάδιαστο κορμί που διαθέτει.



Η παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ, με αποτέλεσμα να τραβάει όλα τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Όταν, μάλιστα, ποζάρει με μαγιό, σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα περισσότερο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με μαύρο μπικίνι

Έτσι, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε τους γuμνασμένους ώμους της και τα καλλίγραμμα πόδια της.



Το εντυπωσιακό κορμί της Μπέττυς Μαγγίρα

Αν και μητέρα δύο παιδιών, της Αντριάνας και της Καλλινίκης Μάζη, οι αναλογίες του σώματός της πραγματικά εντυπωσιάζουν.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.