Αθηνά Οικονομάκου: Έφυγε για διακοπές με το σκάφος – Βίντεο από το εσωτερικό

July 25, 2020


Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως μας ενημέρωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφυγε με το υπερπολυτελές σκάφος για τα υπέροχ…


Διαβάστε περισσότερα...

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως μας ενημέρωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφυγε με το υπερπολυτελές σκάφος για τα υπέροχα νερά της Μάνης. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται κομμάτι από το εσωτερικό του σκάφους.

Από τη μέρα που τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς, Έλα στη θέση μου, η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της. Μάλιστα, ως ενεργή χρήστης των social media, φροντίζει να ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της.

Αφού λοιπόν πέρασε μαγευτικές μέρες στο πατρικό της, δείτε εδώ φωτογραφία με την εντυπωσιακή θέα του, αποφάσισε να βάλει πλώρη για Μάνη, στην κυριολεξία.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από το σκάφος

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε το πιο διασκεδαστικό βίντεο πάνω από το σκάφος, το οποίο καταλήγει με μία εντυπωσιακή βουτιά της στα πιο όμορφα νερά.

Αυτό είναι το σκάφος του σύζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου – Το είχαν ζητήσει για να γυριστούν οι Πειρατές της Καραϊβικής

Ψάχνοντας πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου, ανακαλύψαμε πως το 2014 είχε αποκαλύψει πως έχει ένα σκάφος το οποίο του είχαν ζητήσει για να γυριστεί η ταινία οι Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά είχε πει όχι!

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου είναι επιχειρηματίας και πριν λίγα χρόνια αγόρασαν με τον αδελφό του το ιστιοφόρο «Prince de Neufchatel», το οποίο πλέει μόνιμα στη Μύκονο και φιλοξενεί πολλούς διεθνείς σελέμπριτις.

Το εντυπωσιακό σκάφος που ναυπηγήθηκε το 1967 έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τον George Michael και τους φίλους του, τη Σακίρα με το σύζυγό της, τον σχεδιαστή παπουτσιών Brian Atwood κ.ά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε τότε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο Πρώτο Θέμα και το ένθετο Thema People: «Πριν από κάποιο διάστημα, Αμερικανοί brokers οι οποίοι είχαν δει το Prince de Neufchatel στον Πόρο ήρθαν σε επαφή μαζί μας προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα 2 μηνών. Μας προσέφεραν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να πάει στην Ασία όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Τζόνι Ντεπ». Το αρνηθήκαμε γιατί μας ήταν αδιανόητο να ζήσουμε έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό».

Αυτό είναι το σκάφος του Φίλιππου Μιχόπουλου

Φίλιππος Μιχόπουλος Αθηνά Οικονομάκου σκάφος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όντως τώρα; 125 ευρώ για αυτό το μπικίνι της Αθηνάς Οικονομάκου;

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε επιτέλους την ανακοίνωση

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.