ΣΟΚ – Νεκρή η Μαρία Αλεξάνδρου;

July 24, 2023


Σαν “βόμβα” έσκασε μία ανάρτηση από τη σελίδα της Μαρίας Αλεξάνδρου, στην οποία ανακοινώθηκε ο θάνατος την πρώην ποpνοστ@ρ,τραγουδίστριας και παρουσιάστριας σε περιφερειακά κανάλια.Μάλιστα, η ίδια έχει και ένα μικρό παιδάκι το οποίο θα το αναλάβει η οικογένεια της Μαρίας.
 Μένει να δούμε αν ισχύει η παραπάνω πληροφορία ή αν η Μαρία έχει πέσει θύμα χάνιγκ, καθώς πολλές φορές η ίδια…


Σαν “βόμβα” έσκασε μία ανάρτηση από τη σελίδα της Μαρίας Αλεξάνδρου, στην οποία ανακοινώθηκε ο θάνατος την πρώην ποpνοστ@ρ,τραγουδίστριας και παρουσιάστριας σε περιφερειακά κανάλια.

  • Το περιβάλλον της γνωστοποίησε την είδηση αυτή με μία ανακοίνωση, αναφέροντας πως έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, με την κηδεία της να γίνεται την Πέμπτη στο νεκροταφείο “Αχαρνών”.

Μάλιστα, η ίδια έχει και ένα μικρό παιδάκι το οποίο θα το αναλάβει η οικογένεια της Μαρίας.

 

Μένει να δούμε αν ισχύει η παραπάνω πληροφορία ή αν η Μαρία έχει πέσει θύμα χάνιγκ, καθώς πολλές φορές η ίδια έχει απασχολήσει πολλές φορές με υποθέσεις της τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

  • Είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων…

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.