Βανδή – Μπισμπίκης: Το φιλί στην παραλία και η ευχή για τα γενέθλιά της – «Χρόνια πολλά αγάπη μου»

July 24, 2023


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε διακοπές και ο ηθοποιός ανάρτησε ένα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο από την παραλίαΗ Δέσποινα Βανδή πέρασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και μάλιστα σε καλοκαιρινή διάθεση, μιας και το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές.Η τραγουδίστρια είχε γενέθλια στις 22 Ιουλίου, αλλά ο ηθοποιός της ευχήθηκε 2 μέρες μετά, το μεσημέρι της Δευτέρας …


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε διακοπές και ο ηθοποιός ανάρτησε ένα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο από την παραλία

Η Δέσποινα Βανδή πέρασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και μάλιστα σε καλοκαιρινή διάθεση, μιας και το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές.

Η τραγουδίστρια είχε γενέθλια στις 22 Ιουλίου, αλλά ο ηθοποιός της ευχήθηκε 2 μέρες μετά, το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιουλίου.

Μέσω Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε μία φωτογραφία τους από την παραλία. Φορώντας τα μαγιό τους απαθανατίστηκαν αγκαλιασμένοι ανταλλάσσοντας ένα φιλί.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου» έγραψε στη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισπμπίκης.

Η ανάρτησή του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε social media την ημέρα των γενεθλίων της, ήταν αυτή της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 19χρονη ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά, στον καλύτερο άνθρωπο που θα μπορούσε να μας δώσει το σύμπαν! Είμαστε ευγνώμονες! Σου αξίζουν το φεγγάρι και τα αστέρια».

Η ανάρτησή της Μελίνας Νικολαΐδη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.