Νίκος Οικονομόπουλος: «Η Παναγιά μαζί σας» – Το μήνυμα του τραγουδιστή για τις φωτιές στη Ρόδο

July 24, 2023


Αυτό το πανέμορφο νησί το έχω στην καρδιά μου, έγραψε μεταξύ άλλων ο Νίκος ΟικονομόπουλοςΘλίψη έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι φωτιές στην Ρόδο.Ο Νίκος Οικονομόπουλος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις τραγικές στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι του νησιού των Δωδεκανήσων.Στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε:«(Ρόδος). Αυτό το πανέμορφο νησί το έχ…


Αυτό το πανέμορφο νησί το έχω στην καρδιά μου, έγραψε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος

Θλίψη έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι φωτιές στην Ρόδο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις τραγικές στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι του νησιού των Δωδεκανήσων.

Στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε:

«(Ρόδος). Αυτό το πανέμορφο νησί το έχω στην καρδιά μου! Καλή δύναμη σε όλα τα σώματα ασφαλείας και εθελοντές που δίνουν τη ψυχή τους στα πύρινα μέτωπα που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Η Παναγία μαζί σας».

Δείτε την ανάρτηση:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.