Στο Netflix η κόντρα Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του… Άμπερ Χερντ.

July 24, 2023


«Depp v Heard» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.Στόχος του Netflix είναι να αποδώσει τα όσα συνέβησαν όσο το δυνατό με πιο «ουδέτερη» οπτική στα γεγονότα. Το δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ αναφέρει: «Η σειρά τριών επεισοδίων μπορεί να ρίξει νέο φως στην ιστορία που όλοι νομίζουν ότι ήδη γνωρίζουν».


«Depp v Heard» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

  • Η παραγωγή του Netflix θα επικεντρωθεί γύρω από τη σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο Χολιγουντιανούς σταρ, που ανέδειξε νικητή τον Ντεπ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου παγκοσμίως και στην Ελλάδα και θα αποτελείται από τρία επεισόδια.

Στόχος του Netflix είναι να αποδώσει τα όσα συνέβησαν όσο το δυνατό με πιο «ουδέτερη» οπτική στα γεγονότα. Το δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ αναφέρει: «Η σειρά τριών επεισοδίων μπορεί να ρίξει νέο φως στην ιστορία που όλοι νομίζουν ότι ήδη γνωρίζουν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.