Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί σήμερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

July 21, 2023


Μετατίθεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα για το επόμενο διάστημα. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τα θέματα του υπουργείου. Επίσης η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλαμάτα μετατίθεται για το επόμενο διάστημα.Ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί την Κυριακή στη …


Μετατίθεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα για το επόμενο διάστημα. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τα θέματα του υπουργείου.

Επίσης η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλαμάτα μετατίθεται για το επόμενο διάστημα.

Ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί την Κυριακή στη Διεθνή Διάσκεψη για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.