H Mαντώ Γαστεράτου στη νέα της φωτογραφία αποδεικνύει ότι και οι μαμάδες μπορούν να έχουν «six pack»

July 20, 2023


Η Μαντώ Γαστεράτου άλλαξε τις συνήθειες της και είναι περήφανη που μετά από δύο εγκυμοσύνες έχει τόσο γραμμωμένους κοιλιακούς.H Μαντώ Γαστεράτου είναι από το 2018 παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 3χρονο Γιώργο και την σχεδόν 1 έτους Κυβέλη.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Η Μαντώ Γαστεράτου άλλαξε τις συνήθειες της και είναι περήφανη που μετά από δύο εγκυμοσύνες έχει τόσο γραμμωμένους κοιλιακούς.

H Μαντώ Γαστεράτου είναι από το 2018 παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 3χρονο Γιώργο και την σχεδόν 1 έτους Κυβέλη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.