Στη νέα photo της Μελίνας Νικολαΐδη οι fans είδαν την Dua Lipa και ο σύντροφός της την Μαρινέλλα

July 20, 2023


H Μελίνα Νικολαΐδη έχει ενεργή παρουσία στα social media και το δικό της φανατικό κοινό. Η νέα φωτογραφία και τα σχόλια των αγαπημένων της προσώπων.Η Μελίνα Νικολαΐδη ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρώτο έτος των σπουδών της στην Αγγλία και ήρθε πριν λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα όπου θα παραμείνει όλο το καλοκαίρι. Η νεαρή φοιτήτρια απολαμβάνει τις διακοπές της και έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να χαρεί τ…


H Μελίνα Νικολαΐδη έχει ενεργή παρουσία στα social media και το δικό της φανατικό κοινό. Η νέα φωτογραφία και τα σχόλια των αγαπημένων της προσώπων.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρώτο έτος των σπουδών της στην Αγγλία και ήρθε πριν λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα όπου θα παραμείνει όλο το καλοκαίρι. Η νεαρή φοιτήτρια απολαμβάνει τις διακοπές της και έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να χαρεί την οικογένεια, τους φίλους και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.