Βάνα Ραμπότα για «50-50» και Φιλιππίδη – «Το παρελθόν το αφήνω… δεν με ενδιαφέρει»

July 20, 2023


Η Βάνα Ρομπότα υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία την Ειρήνη στη σειρά «50-50» που επέστρεψε με επαναλήψεις.  «Θα σας πω τη γνώμη μου για όλα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν. Είναι άποψη ζωής και αυτό που καλλιεργώ ως άνθρωπος. Με ενδιαφέρει μόνο το τώρα, ούτε το μέλλον. Επομένως, δεν έχω ούτε φόβο για το μέλλον, ούτε αναμνήσεις από το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το τώρα …


Η Βάνα Ρομπότα υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία την Ειρήνη στη σειρά «50-50» που επέστρεψε με επαναλήψεις.

 

  • Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν ξέρω, εγώ μόλις χθες έμαθα ότι προβάλλεται η σειρά. Δεν έκατσα να το δω φυσικά, το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν», ανέφερε αρχικά η Βάνα Ραμπότα και συνέχισε:

 

«Θα σας πω τη γνώμη μου για όλα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν. Είναι άποψη ζωής και αυτό που καλλιεργώ ως άνθρωπος. Με ενδιαφέρει μόνο το τώρα, ούτε το μέλλον. Επομένως, δεν έχω ούτε φόβο για το μέλλον, ούτε αναμνήσεις από το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το τώρα μου».

 

  • «Το πιο σημαντικό είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, στην κοινωνία μας είναι μία ευκαιρία κάποιος να καταδυθεί εσωτερικά και να γνωρίσει τον έσω εαυτό του. Να μπορέσει σιγά-σιγά να αντιληφθεί ποιος είναι, πώς πράττει, τι σκέφτεται και τι λέει. Το συμπέρασμα όλων είναι τελικά αυτό: ας μάθουμε ποιος είμαστε ο καθένας. Έτσι θα βοηθήσουμε και τον διπλανό μας», κατέληξε η ηθοποιός.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.