Απών ο Σφακιανάκης από την κηδεία του μαέστρου του – Το μήνυμα στο στεφάνι του (Εικόνες)

July 20, 2023


Στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας τελέστηκε σήμερα η κηδεία του γνωστού συνθέτη και μαέστρου του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλη Σουβατζή.  Ο Νότης Σφακιανάκης, παρότι πορεύτηκε καλλιτεχνικά μαζί του για τρεις ολόκληρες δεκαετίες, επέλεξε να μη δώσει το παρών σήμερα στην κηδεία του ωστόσο φρόντισε να στείλει ένα στεφάνι.  


Στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας τελέστηκε σήμερα η κηδεία του γνωστού συνθέτη και μαέστρου του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλη Σουβατζή.

 

  • Ο Μανώλης Σουβατζής που υπήρξε στενός συνεργάτης του τραγουδιστή για τρεις δεκαετίες, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 18 Ιουλίου βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και τους φίλους του.

 

Ο Νότης Σφακιανάκης, παρότι πορεύτηκε καλλιτεχνικά μαζί του για τρεις ολόκληρες δεκαετίες, επέλεξε να μη δώσει το παρών σήμερα στην κηδεία του ωστόσο φρόντισε να στείλει ένα στεφάνι.

 

  • «1993-2023. Συνεργάτη μου. “Σου μαν”… Εις το επανιδείν. Νότης» έγραφε πάνω στο στεφάνι που έστειλε ο Νότης Σφακιανάκης.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.