Ο Μαμαλάκης μέσα από το νοσοκομείο – «Είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά»

July 20, 2023


Νέα περιπέτεια με την υγεία του περνά τις τελευταίες ημέρες ο αγαπημένος Έλληνας μάγειρας, Ηλίας Μαμαλάκης. Ο ίδιος, μας ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.  Σήμερα 20 Ιουλίου, επανήλθε με νέο ποστ και έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που πόσταρε, δείχνοντάς μας τον ορό:«Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά όχι κα…


Νέα περιπέτεια με την υγεία του περνά τις τελευταίες ημέρες ο αγαπημένος Έλληνας μάγειρας, Ηλίας Μαμαλάκης. Ο ίδιος, μας ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

 

  • «Πάλι νοσοκομείο.Μέσα στο καλοκαίρι.Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν.Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα.Αρκεί να βγω κύριος», είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες.

 

Σήμερα 20 Ιουλίου, επανήλθε με νέο ποστ και έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που πόσταρε, δείχνοντάς μας τον ορό:

«Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά.Θέλω λίγες μέρες ακόμα.Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω.Σας ευχαριστώ πολύ θα θα πούμε σε λίγες μέρες».

 

 

Δείτε τη σημερινή του ανάρτηση εδώ:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.