Το νέο βήμα της Τζένης Θεωνά και το ανατρεπτικό look

July 20, 2023


Πριν μας συστηθεί ως Πέρσα στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» η Τζένη Θεωνά λέει πως: «Σε τούτον τον καύσωνα θα ήθελα να είμαι γοργόνα» και ποζάρει με το αντίστοιχο look. Με ό,τι μπορεί ο καθένας θα αντιμετωπίσουμε το νέο κύμα καύσωνα και η Τζένη Θεωνά επιστράτευσε ήδη το χιούμορ της και μετά την αγάπη της στη μόδα. Μία άλλη της αγάπη, αυτή τη φορά τηλεοπτική θα έρθει στη ζωή της σε λίγες εβδομάδες.Διαβάστε …


Πριν μας συστηθεί ως Πέρσα στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» η Τζένη Θεωνά λέει πως: «Σε τούτον τον καύσωνα θα ήθελα να είμαι γοργόνα» και ποζάρει με το αντίστοιχο look. 

Με ό,τι μπορεί ο καθένας θα αντιμετωπίσουμε το νέο κύμα καύσωνα και η Τζένη Θεωνά επιστράτευσε ήδη το χιούμορ της και μετά την αγάπη της στη μόδα. Μία άλλη της αγάπη, αυτή τη φορά τηλεοπτική θα έρθει στη ζωή της σε λίγες εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.