Η Μπέττυ Μαγγίρα στο πρώτο της μήνυμα μετά τη μεταγραφή

July 20, 2023


Το sunset nails είναι η νέα της πρόταση στο μανικιούρ. Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες λίγο πριν σαλπάρει για διακοπές. Στη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος του ANT1 για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον πως η Μπέττυ Μαγγίρα αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι. Στο πρώτο της μήνυμα μετά τη μεταγραφή της δεν έκρυψε τη χαρά τ…


Το sunset nails είναι η νέα της πρόταση στο μανικιούρ. Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες λίγο πριν σαλπάρει για διακοπές. 

Στη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος του ANT1 για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον πως η Μπέττυ Μαγγίρα αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι. Στο πρώτο της μήνυμα μετά τη μεταγραφή της δεν έκρυψε τη χαρά της. Και όχι μόνο για τη νέα της επαγγελματική συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.