Άντζελα Γκερέκου: Το βίντεο με τον Τόλη Βοσκόπουλο για τα 2 χρόνια από το θάνατό του

July 20, 2023


Μία εμφάνιση του Τόλη Βοσκόπουλου στην πίστα επέλεξε η Άντζελα Γκερέκου για να τιμήσει έτσι τη συμπλήρωση δυο ετών από το θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή.Μια από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στην πίστα επέλεξε η Άντζελα Γκερέκου να ανεβάσει στο Instagram για να τιμήσει έτσι τη συμπλήρωση δυο ετών από το θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή.Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος…


Μία εμφάνιση του Τόλη Βοσκόπουλου στην πίστα επέλεξε η Άντζελα Γκερέκου για να τιμήσει έτσι τη συμπλήρωση δυο ετών από το θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή.

Μια από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στην πίστα επέλεξε η Άντζελα Γκερέκου να ανεβάσει στο Instagram για να τιμήσει έτσι τη συμπλήρωση δυο ετών από το θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή.

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή. Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το θάνατό του, η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από εμφάνισή του, όπου ο αείμνηστος τραγουδιστής ερμηνεύει το «Μπορεί».

Η πίστα είναι γεμάτη γαρύφαλλα. Ήταν μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στην πίστα. Ο αριθμός 2 και ένα αστέρι συνοδεύουν το βίντεο που ανέβασε η Άντζελα Γκερέκου.

Η γνωστή ηθοποιός και ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου του 1996 στην Κέρκυρα και το 2001 απέκτησαν τη μοναχοκόρη τους, Μαρία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ύστερα από πολλά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, μόλις λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά του (26 Ιουλίου), όταν θα συμπλήρωνε 81 χρόνια ζωής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.