”Είναι καλό να εκφραζόμαστε…” – Η Παναγιώταρου παίρνει θέση για το ”δολοφονικό” βλέμμα της Αντωνά μετά τον τελικό του Survivor

July 16, 2022


Τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε χθες το βράδυ 15/7 η κάμερα του Open Weekend σε βραδινή τους έξοδο και τους απέσπασε δηλώσεις. Η σύντροφος του νικητή του Survivor 5 κλήθηκε να…


Τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε χθες το βράδυ 15/7 η κάμερα του Open Weekend σε βραδινή τους έξοδο και τους απέσπασε δηλώσεις. Η σύντροφος του νικητή του Survivor 5 κλήθηκε να απαντήσει και για το θέμα που τόσο ντόρος έχει γίνει, το βλοσυρό βλέμμα δηλαδή της Μαρίας Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή στον τελικό, ο οποίος εν τέλει δεν ήταν ο σύντροφός της Άρης Σοιλέδης.

Στην ίδια ερώτηση απάντησε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Σχίζας, λέγοντας μάλιστα ότι δεν την παρεξήγησε καθώς ήταν επόμενο να στεναχωρηθεί εφ’ όσον έχασε ένας δικός της άνθρωπος και δε θεώρησε ότι το βλέμμα της έκρυβε κακία. Μάλιστα αποκάλυψε και ποια ήταν η αντιμετώπισή της προς τον ίδιο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Οι δηλώσεις της Παναγιώταρου σχετικά με το ”δολοφονικό” βλέμμα της Αντωνά στον τελικό του Survivor

Eκείνη ήταν λιτή και πολύ μετρημένη επιδεικνύοντας στάση ανωτερότητας. Είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Open Weekend:

«Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει και κάνει αυτό που του αρέσει. Άλλοι χαιρόμαστε, άλλοι στεναχωριόμαστε και είναι καλό να εκφραζόμαστε. Δεν είναι κακό» ,αρκέστηκε να πει η Παναγιώταρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.