Έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση απο το 2018 – Η παρουσιάστρια που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

July 16, 2022


Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να ρίχνουν αυλαία με την εκπομπή, «Πρωινό» όπου προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια μετ…


Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να ρίχνουν αυλαία με την εκπομπή, «Πρωινό» όπου προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια μετά από τόσα χρόνια που βρισκόταν στον σταθμό του Αμαρουσίου επέλεξε να αποχωρήσει (δείτε εδώ που την θέλουν).

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιάγκας θα συνεχίσει την ίδια ώρα ωστόσο το ύφος της εκπομπής πρόκειται να αλλάξει. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Όλα Γκουντ» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα αναμένεται να δούμε την Ευαγγελία Αραβανή η οποία έχει να εμφανιστεί στην μικρή οθόνη από το 2018.

Να τονίσουμε πως την Ευαγγελία Αραβανή την είχαμε δει μέσα από την συχνότητα του OPEN, όπου παρουσίασε την ελληνική εκδοχή του fashion show “Project Runway”.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της Ευαγγελίας Αραβανή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.