«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά από Σεπτέμβρη να…» – Πήραν την απόφαση για το επόμενο βήμα Μαρτίκας και Ανδριώτου

July 16, 2022


Μπορεί το ζευγάρι αυτή τη στιγμή να περνά ξέγνοιαστες και τρυφερές στιγμές στο νησί των ανέμων, ωστόσο πρόσφατα, στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, ο Σπύρος Μαρτίκας, άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθ…


Μπορεί το ζευγάρι αυτή τη στιγμή να περνά ξέγνοιαστες και τρυφερές στιγμές στο νησί των ανέμων, ωστόσο πρόσφατα, στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, ο Σπύρος Μαρτίκας, άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθηκε τα πάντα! Αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου μετά το τέλος του Survivor, αλλά και στα κοινά σχέδια που κάνουν για το μέλλον, αποκαλύπτοντας μάλιστα και ένα από αυτά.

Η αποκάλυψη του Μαρτίκα για την σχέση του

«Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται».

 Πήραν την απόφαση για το επόμενο βήμα Μαρτίκας και Ανδριώτου

«Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμου είναι μια μακρινή προσδοκία» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας σχετικά με τα όσα ακούγονται περί γάμου.

Το παράπονο του για την αντιμετώπιση της σχέσης τους

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» την Τετάρτη 13/7 και παραχώρησαν μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η συζήτηση μονοπωλήθηκε από τη σχέση τους μετά το survivor 5(δείτε εδώ τα καuτά στιγμιότυπα από τις πρώτες διακοπές τους στην Πάρο),

«Μας στεναχώρησαν που δεν πίστεψαν αυτή τη σχέση. Δεν είχαμε σκοπό να απογοητεύσουμε κανέναν» είπε ο Σπύρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.