«Παίρνω εγώ τηλέφωνο και…» – Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για τις τηλεοπτικές της προτάσεις

July 16, 2022


Η Σάσα Σταμάτη στην οποία πρόσφατα μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, έκανε δηλώσεις στο Open Weekend, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου, 16/7.Η λαμπερή κα…


Η Σάσα Σταμάτη στην οποία πρόσφατα μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, έκανε δηλώσεις στο Open Weekend, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου, 16/7.

Η λαμπερή και εντυπωσιακή δημοσιογράφος, που δεν φοβάται να μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα και λέει την γνώμη της ότι και να γίνει, απάντησε για την τηλεόραση και το αν της λείπει, αλλά αποκάλυψε και αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις ώστε να επιστρέψει.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

«Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά παίρνω εγώ τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται κάτι», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη και συνέχισε:

«Φέτος, έτσι όπως ήταν η τηλεόραση, δεν μου έλειψε. Αναγκάστηκαν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να γίνουν κοινωνικές και καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα για τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που κλήθηκαν να κάνουν αυτό το πράγμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.