Σοκ για τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή – Νεκρή η γυναίκα του!

July 16, 2022


Νωρίτερα έφυγε από την ζωή, η Ελένη η γυναίκα που η επί σειρά δεκαετιών υπήρξε η  σύζυγος του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Μαζί για μισό περίπου αιώνα. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο αγαπημένος σκη…


Νωρίτερα έφυγε από την ζωή, η Ελένη η γυναίκα που η επί σειρά δεκαετιών υπήρξε η  σύζυγος του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Μαζί για μισό περίπου αιώνα.

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο αγαπημένος σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει τον λόγο που αποκαλούσε τη σύζυγό του «άγγελο με φτερά»:

 

«Η γυναίκα μου είναι ‘άγγελος με φτερά’, με οδηγεί με απαλό τρόπο από τότε που την γνώρισα. Ήμουν υπάλληλος σε φαρμακείο, ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου και μου λέει ‘τι θα κάνεις;’ Της λέω σκηνοθέτης και μου λέει ‘θα σου πάει’».

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.