“Ατσούμπαλος” ο κλέφτης της μοτοσικλέτας! Έπεσε και πήγε στο νοσοκομείο, όπου και συνελήφθη

July 13, 2023


Σε παλιό γνώριμο έπεσαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αναζητώντας τον κλέφτη μοτοσικλέτας στο …νοσοκομείο, όπου είχε πάει τραυματισμένος, εγκαταλείποντας άρον άρον το δίκυκλο.Την κλοπή της μοτοσικλέτας είχε δηλώσει χθες το πρωί η 42χρονη ιδιοκτήτριά της. Η ίδια, μιλώντας στους αστυνομικούς, είπε ότι το προηγούμενο βράδυ (11/7) είχε παρκάρει το δίκυκλο, αλλά το πρωί που πήγε να το πάρε…


Σε παλιό γνώριμο έπεσαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αναζητώντας τον κλέφτη μοτοσικλέτας στο …νοσοκομείο, όπου είχε πάει τραυματισμένος, εγκαταλείποντας άρον άρον το δίκυκλο.

Την κλοπή της μοτοσικλέτας είχε δηλώσει χθες το πρωί η 42χρονη ιδιοκτήτριά της. Η ίδια, μιλώντας στους αστυνομικούς, είπε ότι το προηγούμενο βράδυ (11/7) είχε παρκάρει το δίκυκλο, αλλά το πρωί που πήγε να το πάρει δεν ήταν εκεί.

Λίγο αργότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουλίου, στη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες στην οδό Τσόντου Βάρδα. Όταν ρώτησαν περιοίκους αν γνώριζαν σε ποιον ανήκει ενημερώθηκαν ότι ο άνδρας που την οδηγούσε έπεσε, χτύπησε και πήγε στο νοσοκομείο.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το δίκυκλο ήταν κλεμμένο και αμέσως κατευθύνθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, όπου στο τμήμα επειγόντων έπεσαν πάνω σε γνώριμό τους πρόσωπο, έναν 38χρονο που έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για μικροκλοπές.

Ο 38χρονος, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη. Η μοτοσικλέτα επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια, αλλά χωρίς το κράνος και με σπασμένη κλειδαριά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.