Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ για μένα τελείωσε – Αν είχα εκλεγεί θα ήταν πιο δύσκολο

July 13, 2023


Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντά σε ερωτήματα γιατί έλαβε την απόφαση να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ για μένα τελείωσε, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη.«Εγώ όχι πια. Είμαι πολιτικός. Έχω θέματα για τα οποία μπορώ να μιλώ» σημείωσε και πρόσθεσε ότι θα παρεμβαίνει στον δημόσιο διάλογο και πως δεν ήθελε να είχε κανέναν περιορι…


Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντά σε ερωτήματα γιατί έλαβε την απόφαση να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. 

Το ΠΑΣΟΚ για μένα τελείωσε, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη.

«Εγώ όχι πια. Είμαι πολιτικός. Έχω θέματα για τα οποία μπορώ να μιλώ» σημείωσε και πρόσθεσε ότι θα παρεμβαίνει στον δημόσιο διάλογο και πως δεν ήθελε να είχε κανέναν περιορισμό στον δημόσιο λόγο.

«Δεν έχω καμία συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Δεν είχα συμφωνήσει κάτι πριν το κάνω. Θα το έκανα ακόμα κι αν είχα εκλεγεί» σημείωσε. «Θα δω τι θα κάνω» ανέφερε επιπροσθέτως.

Αναγνώρισε πως αν είχε εκλεγεί θα ήταν πιο δύσκολο, συμπληρώνοντας πως ήταν πολύ μεγάλες οι διαφορές, όπως στα θέματα υγείας.

Επισήμανε πως για τον ίδιο ήταν μια πράξη απελευθέρωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.