«Τι πιο ωραίο να γιορτάζεις…» – Η συγκινητική ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τα γενέθλιά του

July 12, 2022


Μία από τις πιο σημαντικές μέρες του χρόνου για εκείνον πέρασε την Κυριακή 10/7 ο Τρύφωνας Σαμαράς καθώς είχε τα γενέθλιά του τα οποία γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδο…


Μία από τις πιο σημαντικές μέρες του χρόνου για εκείνον πέρασε την Κυριακή 10/7 ο Τρύφωνας Σαμαράς καθώς είχε τα γενέθλιά του τα οποία γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου και στο Χαμογέλα και Πάλι, όπου ήταν έτσι και αλλιώς καλεσμένος.

Στην πορεία της ημέρας ωστόσο έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram account και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εαυτό του με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τα γενέθλιά του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβασε τις φωτογραφίες από το νέο εξώφυλλο στο οποίο συμμετέχει κι έγραψε χαρακτηριστικά στο caption του post: «Happy birthday to me !!!!!!!!!! Χρόνια μου πολλά για σήμερα να ζήσω να με χαίρεστε!!!!!!! Τι πιο ωραίο να γιορτάζεις τα γενέθλια σου, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.