Έντονη η δυσαρέσκεια της Αντριάνας Παρασκευοπούλου με την ΕΡΤ – Που θα την δούμε τη νέα σεζόν

July 12, 2022


Μεγάλες αλλαγές σχεδιάζει η ΕΡΤ, όσον αφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της για τις επερχόμενες εκλογές, μιας και εδώ και καιρό ακουγόταν, ωστόσο έγινε γνωστό πως την παρουσίαση στην θέση της Αντριάνα…


Μεγάλες αλλαγές σχεδιάζει η ΕΡΤ, όσον αφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της για τις επερχόμενες εκλογές, μιας και εδώ και καιρό ακουγόταν, ωστόσο έγινε γνωστό πως την παρουσίαση στην θέση της Αντριάνας Παρασκευοπούλου θα την κάνει ο Γιώργος Κουβαράς ο οποίος θα αναλάβει να κάνει το δελτίο έντονα πολιτικό φιλοξενώντας αρχηγούς κομμάτων και συζητήσεις.

Τι θα συμβεί με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Από την πλευρά της υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια όσον αφορά την νέα αυτή κατάσταση, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια στιγμή δέχεται κρούσεις από άλλο κανάλι.

Την ίδια στιγμή στην ΕΡΤ όμως γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ένας νέος ρόλος για εκείνη, που ενδέχεται να αξιοποιηθεί σε ρόλο παρουσιάστριας εκπομπής, και ήδη πραγματοποίησαν συνάντηση με τη δημοσιογράφο και της ζήτησαν να προτείνει η ίδια τι θα ήθελε να κάνει την προσεχή σεζόν στην ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.