«Διάβασα έναν στίχο με τον γραφικό χαρακτήρα της και…» – Ποιο τραγούδι του Κορκολή γράφτηκε τυχαία και έγινε επιτυχία

July 12, 2022


Με αφορμή τη νέα του συναυλία, ο Στέφανος Κορκολής μίλησε το πρωί της Δευτέρας 11/7 στην εκπομπή του Alpha, Alpha Τώρα και έκανε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πιο συγκ…


Με αφορμή τη νέα του συναυλία, ο Στέφανος Κορκολής μίλησε το πρωί της Δευτέρας 11/7 στην εκπομπή του Alpha, Alpha Τώρα και έκανε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδοποιός, που πριν λίγο καιρό μίλησε και για την μάχη του με τον καρκίνο αποκάλυψε μεταξύ άλλων την άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από την μεγάλη του επιτυχία «Αγάπη Παράξενη».

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κορκολή για γνωστή επιτυχία του

«Το τραγούδι Αγάπη Παράξενη γράφτηκε εντελώς τυχαία! Όπως και τα περισσότερα τραγούδια, θα πω, τυχαία γράφονται αλλά αυτό θέλει μια μεγάλη ανάλυση για να το πούμε. Για το συγκεκριμένο με είχε στείλει η μητέρα μου πριν πάρα πολλά χρόνια να ψάξω κάτι να της φέρω από την τσάντα της.

Όπως έψαχνα, λοιπόν, βρήκα ένα χαρτί και διάβασα έναν στίχο με τον γραφικό χαρακτήρα της μητέρας μου. Τη ρώτησα τι είναι αυτό, με ρώτησε γιατί το άνοιξα και ήταν λογικό. Εγώ όμως δεν έδωσα σημασία στην ευγενική παρατήρηση, πήγα στο πιάνο και όπως το διάβασα έγραψα το τραγούδι».

«Ήταν αυτό το τραγούδι το οποίο ακόμα ακούγεται και ο κόσμος το έχει χαίρεται και το τραγουδάμε. Μια πολύ τρυφερή ιστορία θα έλεγα» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κορκολής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.