Πίνδος: Μικρό αρκουδάκι έχει κάνει «στέκι» ένα μπαλκόνι σπιτιού[Φωτογραφίες]

July 6, 2023


Μάλιστα, σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πόσο εξοικειωμένη είναι κοντά στον άνθρωπο.Το ζώο εκτιμάται ότι είναι περίπου ενός έτους. «Η άγρια φύση του μέλλοντος ή απλά ένα τυχαίο ευχόμαστε περιστατικό», σημειώνεται στην ανάρτηση, που αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες η μικρή αρκούδα περιφέρεται σε κατοικημένη περιοχή, τρέφεται από τα σκουπίδια, ρίχνει τους κάδους κ…


Επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις κάνει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή Ασπροπόταμος της Πίνδου, μια αρκουδίτσα.

Μάλιστα, σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πόσο εξοικειωμένη είναι κοντά στον άνθρωπο.

Το ζώο εκτιμάται ότι είναι περίπου ενός έτους.

«Η άγρια φύση του μέλλοντος ή απλά ένα τυχαίο ευχόμαστε περιστατικό», σημειώνεται στην ανάρτηση, που αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες η μικρή αρκούδα περιφέρεται σε κατοικημένη περιοχή, τρέφεται από τα σκουπίδια, ρίχνει τους κάδους και κυκλοφορεί ανάμεσα στα σπίτια, όχι μόνο το βράδυ αλλά και την ημέρα.

μικρόμικρό


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.