Λαρισαίοι σε… αλλοφροσύνη στα μπαλκόνια τους – “Μπαλκονάτες” ιστορίες καθημερινής «τρέλας» στην πόλη

July 6, 2023


Το αδιανόητο περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στη Λάρισα και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο, όταν μία γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι της χλωρίνη σε περαστικό άνδρα με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο με έγκαυμα στο μάτι, στάθηκε η αφορμή να πέσουν «βροχή» στα σόσιαλ μίντια τα σχόλια Λαρισαίων πολιτών που είχαν να αναφέρουν παρόμοια περιστατικά από δρόμους της πόλης.Ασυνείδητοι πολίτ…


Το αδιανόητο περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στη Λάρισα και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο, όταν μία γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι της χλωρίνη σε περαστικό άνδρα με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο με έγκαυμα στο μάτι, στάθηκε η αφορμή να πέσουν «βροχή» στα σόσιαλ μίντια τα σχόλια Λαρισαίων πολιτών που είχαν να αναφέρουν παρόμοια περιστατικά από δρόμους της πόλης.

Ασυνείδητοι πολίτες σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ,βγαίνουν στα μπαλκόνια και τις βεράντες τους και πετούν κάτω ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, από σκουπίδια που εκτοξεύονται από ύψος στα πεζοδρόμια, προσπαθώντας να βρουν τον… στόχο που είναι οι κάδοι, μέχρι μαχαιροπίρουνα, βρώμικα νερά και …ούρα.

Το κερασάκι στην τούρτα ο άνδρας που δεν πετάει κάτι στον δρόμο, αλλά αρέσκεται να κάθεται ολόγuμνος στην βεράντα, όταν οι περαστικοί έχουν ορατότητα σε αυτό το… θέαμα.

Δείτε τα σχόλια – εμπειρίες που βίωσαν Λαρισαίοι:

  • «Εμένα μου τίναξε το τραπεζομάντηλο με κάποια μαχαιροπήρουνα μια στην Ηπείρου…Έγινα έξαλλη και της έκανα παρατήρηση αλλά κατέβηκε και η κόρη να την υπερασπιστεί…Καταλαβαίνουμε το επίπεδο και ότι το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά…»
  • Μια άλλη στη γειτονιά μου στη Νεράιδα αδειάζει κουβάδες με νερό στο δρόμο κάθε μέρα για να μην τολμά να παρκάρει κανένας από κάτω της.
  • «Πες τα. Εμένα η άλλη μου πέταξε τα νερά από τον κουβά της σφουγγαρίστρας και όταν άρχισα να φωνάζω μπήκε μέσα ούτε συγνώμη δεν ζήτησε»
  • Ή άλλη πετούσε τα σκουπίδια από τον δεύτερο όροφο ώρα 11:00 το βράδυ στην Άνθιμου Γαζή….
  • «Μια γιαγιά πέρυσι το καλοκαίρι 7 το απόγευμα και έπλενε κανονικά την βεράντα της στην ηρώων Πολυτεχνείου και περνούσαμε με τα σκυλιά από κάτω και πετούσε φουλ νερό και της φωνάζω τι κάνει και λέει έλα μωρέ καλοκαίρι είναι δεν παθαίνεις κάτι …. Ότι έριχνε βρωμένερα δεν την πείραξε αυτήν εννοείται!»
  • Ένας παππούς στην Μάρκου Μπότσαρη κατ@@@άει σε μπολ στο μπαλκόνι και μετά τα πετάει στον δρόμο …ο κόσμος έχει χαζέψει τελείως
  • Αριθμό δεν ξέρω ….είναι στην διασταύρωση με Ηπείρου… απέναντι από το μανάβικο…κάθεται γuμνός τελείως στο μπαλκόνι».

Πηγή άρθρου onlarissa.gr


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.