Γάμος Τρaγωδία: Από νύφη έγινε χήρα σε 10 λεπτά – Ο τραγικός θάνατος του γαμπρού[Φωτογραφίες]

July 6, 2023


Λίγη μόλις ώρα μετά τον γάμο τους, η Johnnie Mae Davis έγινε από νύφη χήρα καθώς ο επί λίγα λεπτά σύζυγός της, Toraze Davis, πέθανε ξαφνικά από θρόμβωση.«Ο Toraze ήταν αδύνατον να επιβιώσει από αυτό» δήλωσε μία καλεσμένη στο γάμο. Η καρδιά του σταμάτησε μόλις μία ώρα μετά την έναρξη της γαμήλιας τελετής» συγκλονίζει.Ο Toraze Davis ήταν 48 ετών και ο τραγικός του θάνατος έγινε μπροστά στα έκπληκτα …


Το όνειρό της έγινε εφιάλτης μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Λίγη μόλις ώρα μετά τον γάμο τους, η Johnnie Mae Davis έγινε από νύφη χήρα καθώς ο επί λίγα λεπτά σύζυγός της, Toraze Davis, πέθανε ξαφνικά από θρόμβωση.

«Ο Toraze ήταν αδύνατον να επιβιώσει από αυτό» δήλωσε μία καλεσμένη στο γάμο. Η καρδιά του σταμάτησε μόλις μία ώρα μετά την έναρξη της γαμήλιας τελετής» συγκλονίζει.

Ο Toraze Davis ήταν 48 ετών και ο τραγικός του θάνατος έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου, των παιδιών του, συγγενών και φίλων που είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την ένωση του ζευγαριού.

γάμοςΌπως αναφέρει η New York Post, το ζευγάρι είχε πρόσφατα θρηνήσει την απώλεια αγαπημένων τους ανθρώπων, ένας εκ των οποίων ο πατέρας της Johnnie Mae και ο γάμος τους ήταν αφορμή για μια γιορτή που είχαν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.