Νεκρή η Γιώτα Γιάννα – Συγκινεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην ανάρτηση για τον θάνατό της

July 6, 2023


Η σπουδαία Γιώτα Γιάννα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών και η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που τη λάτρεψαν μέσα από την πορεία της.«Και Γω Σ’ αγαπώ και Θα Σ αγαπώ …Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μου Γιώτα Γιάννα … Πάντα θα θυμάμαι τις υπέροχες μελωδίες που μου έπαιζες με την γλυκιά σου φυσαρμόνικα» έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, αναρτώντας ένα βίντεο με την τραγουδ…


Η σπουδαία Γιώτα Γιάννα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών και η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που τη λάτρεψαν μέσα από την πορεία της.

  • Ανάμεσά τους, και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία θέλησε να αποχαιρετήσει τη Γιώτα Γιάννα μέσα από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Instagram.

«Και Γω Σ’ αγαπώ και Θα Σ αγαπώ …Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μου Γιώτα Γιάννα … Πάντα θα θυμάμαι τις υπέροχες μελωδίες που μου έπαιζες με την γλυκιά σου φυσαρμόνικα» έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, αναρτώντας ένα βίντεο με την τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.