” Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα”: Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την αναβολή της δίκης

July 5, 2022


Η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη, πήρε σήμερα αναβολή για τις 14 Ιουλίου. Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο B’ τριμελές πλημμελειοδ…


Η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη, πήρε σήμερα αναβολή για τις 14 Ιουλίου. Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο B’ τριμελές πλημμελειοδικείο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, και εξήλθε με αυτόν παραχωρώντας μάλιστα και δηλώσεις στις κάμερες. Αναμένονται νέες εξελίξεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από την Κίρκη και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του Αναστασία Στεφάνοβα, βγήκε και μίλησε ανοιχτά για τη βίαιη συμπεριφορά του τόσο προς την ίδια όσο και προς τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Από πλευράς Αδαμαντίδη, ο δικηγόρος του έχει τονίσει πως δεν δέχονται καμία κατηγορία και πως πρόκειται για οργανωμένη σκευωρία με σκοπό την απόσπαση χρημάτων από τον τραγουδιστή.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την αναβολή της δίκης

Ο γνωστός τραγουδιστής που κατηγορείται αλλά και ο δικηγόρος του δήλωσαν στα κανάλια:

«Η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα. Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα. Οπωσδήποτε αυτό ήταν και η άποψη του δικηγόρου μου» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Τον λόγο τότε πήρε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε ότι στο διαδίκτυο έχουν διακινηθεί ψεύτικα στοιχεία και οι φωτογραφίες που δείχνουν με μώλωπα τη Βαρβάρα Κίρκη είναι από το παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.