Αιμίλιος Χειλάκης: Πρωταγωνιστής σε ταινία με τον Παπαζήση και τον Γεροντιδάκη – Πήρε το ρόλο από τον Μπισμπίκη

July 5, 2022


Η αγαπημένη σειρά «Άγριες μέλισσες» ρίχνει οριστική αυλαία, την Πέμπτη 7/7 με διπλό επεισόδιο μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν και όλοι οι συντελεστές της είναι συγκινημένοι. Αρκετοί είναι εκείνοι πο…


Η αγαπημένη σειρά «Άγριες μέλισσες» ρίχνει οριστική αυλαία, την Πέμπτη 7/7 με διπλό επεισόδιο μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν και όλοι οι συντελεστές της είναι συγκινημένοι. Αρκετοί είναι εκείνοι που έχει ανακοινωθεί ήδη πού θα συνεχίσουν του χρόνου, όπως και ο Γιώργος Γάλλος αλλά και ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος πρόσφατα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του πως θα περιοριστεί σε μία ταινία.

Το επαγγελματικό μέλλον του Αιμίλιου Χειλάκη

Σύμφωνα με το “[email protected], ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη “Καπετάν Μιχάλης”.

Στην ίδια ταινία θα συμμετέχουν ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα, όπως ακούστηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, αρχικά ο πρωταγωνιστής της ταινίας επρόκειτο να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ωστόσο οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις του ηθοποιού στη σειρά του AlphaΑυτή η νύχτα μένει” τον έκαναν να μην πει το “ναι” στην παραγωγή και έτσι τον ρόλο πήρε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.