Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποζάρει με μαύρο μαγιό και φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου

July 5, 2022


Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με τύπο. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, από την Ασία, όπου είχε γυρίσματα για το Asia Express φαίνεται πως βρήκε χρόνο για λίγες καλοκαιρι…


Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με τύπο. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, από την Ασία, όπου είχε γυρίσματα για το Asia Express φαίνεται πως βρήκε χρόνο για λίγες καλοκαιρινές διακοπές, καθώς στη νέα της ανάρτηση στο instagram την βλέπουμε να απολαμβάνει χαλαρή τον ήλιο και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μπροστά από μια πισίνα.

Και δεν είναι φυσικά η μόνη αφού πολλές ακόμα πρώην παρουσίες του GNTM, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου, απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε νησιώτικους προορισμούς και συγκεκριμένα στα Κουφονήσια. Εκεί φυσικά δε βρέθηκαν μόνες τους, αλλά με καλή παρέα και τους συντρόφους τους, για να γεμίσουν μπαταρίες μπροστά στη νέα τηλεοπτική σεζόν που όπως μαθαίνουμε θα τις βρει παρέα στο ίδιο κανάλια.

Η καλοκαιρινή φωτογραφία της Ζενεβιέβ με μαγιό

Με στυλάτο μαύρο μαγιό, χαλαρή διάθεση, φαίνεται να έχει διώξει μακριά τις έγνοιες και να απολαμβάνει την ηρεμία του νησιωτικού τοπίου, που θυμίζει αρκετά Κυκλάδες.

Καλημέρα #getthelook swimwear @oysho #greece #havingablast #beingextra #enjoytheride, γράφει στην ανάρτηση της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ποζάρει με φόντο το νησιώτικο τοπίο

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει το GNTM 5 πριν τις διακοπές της

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός του Χαμογέλα και Πάλι το Σάββατο 2/7, λίγες μέρες μόνο μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι που θα προβληθεί τη νέα σεζόν Asia Express. H ίδια, παρότι έχει μιλήσει εκτενώς για το θέμα, σχολίασε εκ νέου τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM, και μίλησε και για τους κριτές, με τα καλύτερα λόγια!

«Συγκλονιστική επιτροπή, συγχαρητήρια, πάρα πολύ καλή επιλογή. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι έξω καρδιά φέρνει το ζάμαν φου, Παριζιάνος. Η Σοφία είναι το τώρα και το αύριο της μόδας και με αφορά και έχεις τη Βίκυ και τον Γιώργο κλασικές αξίες» ανέφερε.

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη Σοφία Χατζηπαντέλη είπε: «Δεν με νοιάζουν τα σχόλια, ο κόσμος το προφανές θα κάτσει να σχολιάσει αλλά η Σοφία έχει τεράστια καριέρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.