« Αν είναι ένοχος,…» – ”Καταπέλτης” ο Σωτήρης Χατζάκης κατά του Λιγνάδη

July 5, 2022


Ο Σωτήρης Χατζάκης βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου τη Δευτέρα 4/7 και παραχώρησε δηλώσεις άκρως αποκαλυπτικές. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα, την αποφυλάκιση του …


Ο Σωτήρης Χατζάκης βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου τη Δευτέρα 4/7 και παραχώρησε δηλώσεις άκρως αποκαλυπτικές. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα, την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης),

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη για Φιλιππίδη, Κιμούλη και Λιγνάδη

«Ο Πέτρος είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και καιρό, μέσα από μία φερόμενη κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα πει ότι πρέπει να προχωρούν αυτές οι διαδικασίες με τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές. Να μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα.

Το MeToo είναι ένα συγκλονιστικό κίνημα, το οποίο έλειπε από την ελληνική κοινωνία, γιατί η γυναίκα αποτελεί ένα μέρος του κτηματολογίου… Ακόμα κι εδώ στην Ελλάδα στην επαρχεία. Το MeToo πρέπει να θεσμοθετηθεί».

Για το θέμα του Γιώργου Κιμούλη ο Σωτήρης Χατζάκης αποκάλυψε ότι δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ μαζί και ανέφερε: «Ο χώρος μας είναι περίεργος. Είναι εύκολο ο καθένας στο θέατρο να κατηγορήσει τον οποιονδήποτε γιατί είναι ένας χώρος εύφλεκτος και ανασφαλής. Είναι το μόνο επάγγελμα, λειτούργημα που οι ηθοποιοί αναζητούν δουλειά τρεις φορές τον χρόνο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.