Τρίτη σεζόν Σασμός: Ο Μπισμπίκης και η μοίρα τριών ζευγαριών

July 4, 2023


Μετά το «Αυτή η νύχτα μένει» ο Βασίλης Μπισμπίκης εισβάλλει στον Σασμό; Η τρίτη και τελευταία σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική από όσα τυχόν φαντάζεσαι. Η αυλαία του Σασμού θα πέσει αυτή τη σεζόν αφήνοντας τους φανς στην αγωνία για το αν τελικά έχει τραυματιστεί ο Μαθιός από τον Νικηφόρο. Όμως από τον Σεπτέμβριο, 3 ζευγάρια της σειράς παίρνουν την απόφαση να αλλάξουν τη μοίρα τους και να φύγουν …


Μετά το «Αυτή η νύχτα μένει» ο Βασίλης Μπισμπίκης εισβάλλει στον Σασμό; Η τρίτη και τελευταία σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική από όσα τυχόν φαντάζεσαι. 

Η αυλαία του Σασμού θα πέσει αυτή τη σεζόν αφήνοντας τους φανς στην αγωνία για το αν τελικά έχει τραυματιστεί ο Μαθιός από τον Νικηφόρο. Όμως από τον Σεπτέμβριο, 3 ζευγάρια της σειράς παίρνουν την απόφαση να αλλάξουν τη μοίρα τους και να φύγουν μακριά από τις βεντέτες.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.