Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια το Twitter κράζει χωρίς λόγο

July 4, 2023


Η Ιωάννα Τούνη πήγε με τον «νουνίτο» στο Monte Carlo αλλά το στιγμιότυπο από τον δημόσιο θηλασμό του μικρούλη προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter.Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Monte Carlo του Μονακό μαζί με τη συνεργάτιδα και νονά, όπως όλα δείχνουν του γιου της, Στέλλα Πάσσαρη. Από την παρέα, βέβαια δεν έλειπε και ο μικρός «νουνίτο», τον οποίο η influencer δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ …


Η Ιωάννα Τούνη πήγε με τον «νουνίτο» στο Monte Carlo αλλά το στιγμιότυπο από τον δημόσιο θηλασμό του μικρούλη προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Monte Carlo του Μονακό μαζί με τη συνεργάτιδα και νονά, όπως όλα δείχνουν του γιου της, Στέλλα Πάσσαρη. Από την παρέα, βέβαια δεν έλειπε και ο μικρός «νουνίτο», τον οποίο η influencer δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ από κοντά της τους τελευταίους 6 μήνες. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που χαριτολογώντας σχολιάζουν πως ο «νουνίτο», αυτούς τους λίγους μήνες που έχει έρθει στον κόσμο, έχει κάνει ίσως περισσότερα ταξίδια απ’ ότι εκείνοι, αφού μαζί με τους γονείς του έχει βρεθεί στην Αράχωβα, στη Θεσσαλονίκη, για camping στην Εύβοια, στη Μύκονο και τώρα στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.