Γάμος και χαρά για πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή – Κουμπάροι Μαρακάκης και Θωμοπούλου

July 3, 2022


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέφανος Κοτσόλης με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελευθερία Βασαλάκη το απόγευμα της Παρασκευής 1/7. Κουμπάροι μάλιστα του ζευγαριού ήταν …


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέφανος Κοτσόλης με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελευθερία Βασαλάκη το απόγευμα της Παρασκευής 1/7. Κουμπάροι μάλιστα του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Μαρακάκης, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως ως δικηγόρο του Deal, μαζί με την αγαπημένη του Νίκη Θωμοπούλου, καθώς η Ελευθερία Βασαλάκη είναι πολύ καλή φίλης της.

Πρόσφατα μάλιστα Μαρακάκης και Θωμοπούλου βάπτισαν και την κόρη τους σε μια φαντασμαγορική μέρα και ακολούθησε τελετή στο κτήμα Μελλισουργού στα Καλύβια. Η μικρή πήρε το όνομα Τζοάνα και μάλιστα νονά της ήταν η σημερινή νύφη. Η μαμά Νίκη πάντως φρόντισε να δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή.

Τα ντοκουμέντα που ανάρτησε η Νίκη Θωμοπούλου από το γάμο του Κοτσολή

Η Νίκη Θωμοπούλου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τον γάμο του Στέφανου Κοτσόλη και όπως μπορείτε να δείτε τόσο η ίδια όσο και οι νύφη ήταν εντυπωσιακές και μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα παρανυφάκια του λαμπερού γάμου ήταν η δυο ετών κόρη του Γιάννη Μαρακάκη και της Νίκης Θωμοπούλου, Ιωάννα.

Οι κουμπαρες Νίκη Θωμοπούλου και Ελευθερία Βασιλάκη

Η Νίκη Θωμοπούλουμε τον Μαρακάκη

Η Νίκη Θωμοπούλου με τον Μαρακάκη στο γάμο

Ερωτευμένος και με τη δουλειά του πέρα από τη Νίκη

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Όλα Γκουντ, την Κυριακή 12/6, και προχώρησε σε δηλώσεις για το επάγγελμά του, για όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζει, αλλά και για την σημαντικότερη απώλεια της ζωής του, αυτή του πατέρα του.

Ο δικηγόρος, που έχει ασχοληθεί και έχει σχολιάσει πολλές φορές την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, εξήγησε πως η δουλειά του είναι η μεγάλη του αγάπη, αλλά η τηλεόραση του έχει κάνει μεγάλο κακό στον τρόπο που αντιμετωπίζεται είτε από τον κόσμο είτε από τους αντιπάλους του. Όσον αφορά τον πατέρα του, ανέφερε πως ο δεσμός τους ήταν πολύ δυνατός και πάντα μπορούσε να καταλάβει τι σκεφτόταν.

«Eίμαι ερωτευμένος με την δουλειά μου. Έχω δεχθεί φοβερό πόλεμο ως σήμερα και ακόμα δέχομαι, αλλά χαμογελάω, γιατί αν δεν έχει πόλεμο σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Η τηλεόραση με βοήθησε, αλλά μου έκανε και μεγάλη ζημιά καθώς είναι κάτι αδηφάγο. Συνέχεια μου γίνονται προτάσεις από την τηλεόραση αλλά όχι, με τίποτα δεν θα μπορούσα να τις ακολουθήσω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς μου έφυγε το 2016 αλλά δεν ξεπερνιέται η απώλεια του. Καμιά απώλεια νομίζω πως δεν ξεπερνιέται. Βλέπαμε ότι μπορεί να έρχεται το τέλος, αλλά ποτέ δεν το πιστεύεις ή μάλλον δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν αυτό συμβεί. Τότε έχει κάποιες άμυνες ο οργανισμός σου, ο εγκέφαλος και η ψυχή σου».

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι όλα όσα ήθελα να του πω τα καταλάβαινε γιατί ο πατέρας μου έφυγε από Αλτσχάιμερ. Μπορεί να θυμόταν το όνομα μου αλλά αισθανόταν. Όταν με έβλεπε, όταν με ακουμπούσε και όταν προσπαθούσαμε να περπατήσουμε μαζί καταλάβαινε ότι είμαι εγώ οπότε μέσα από αυτή τη σύνθετη επικοινωνία, που ήθελε ειδική αποκωδικοποίηση, θεωρώ ότι είχαν περάσει αυτά που έπρεπε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.