«Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο…» – Η πρώτη ανάρτηση της Νάργες μετά τον γάμο και το babyshower

July 3, 2022


Μας έκαναν την πιο ωραία έκπληξη, καθώς την Κυριακή 2/7 έγινε γνωστό πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, λίγο πριν καλωσορίσουν στον κόσμο το αγοράκι τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου!…


Μας έκαναν την πιο ωραία έκπληξη, καθώς την Κυριακή 2/7 έγινε γνωστό πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, λίγο πριν καλωσορίσουν στον κόσμο το αγοράκι τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έγινε γνωστό πως υπέγραψαν σύμφωνo συμβίωσης, και λίγο αργότερα γιόρτασαν με συγγενείς και φίλου σε ένα φανταστικό baby shower για τον ερχομό του γιου τους τον Οκτώβρη!

Η τρυφερή ανάρτηση της Νάργες

Η Λάουρα Νάργες λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου 2/7 μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το baby shower, ενώ έγραψε μερικά λόγια αγάπης για όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σύζυγό της Χρήστο Σαντικάι!

«01.07 Σε αγαπάω – Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο μαζί σου @xristos.santikai Χθες γιορτάσαμε με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας μία πολύ ξεχωριστή για εμάς στιγμή! Μας τίμησαν με την παρουσία τους (κάποιοι μάλιστα ταξίδεψαν μάλιστα μόνο και μόνο για εμάς), μοιράστηκαν μαζί μας με όλη τους την καρδιά την χαρά για τον μικρό μας που έρχεται επιτέλους τον Οκτώβριο!

Φόρεσαν μπλε ρούχα – το dress code του baby shower – και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από πραγματική ευτυχία και αγάπη! Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ και σας αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ! Και ένα τεράστιο shoutout στους εκπληκτικούς φίλους και συνεργάτες μας που φρόντισαν με όλη τους την δύναμη να γιορτάσουμε σε ένα τόσο όμορφο και εντυπωσιακό περιβάλλον».

 Η πρώτη ανάρτηση της Νάργες μετά τον γάμο και το babyshower

Τούρτα υπερπαραγωγή για τον Σαντικάι!

O γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε μια άκρως τρυφερή έκπληξη από την αγαπημένη του με αφορμή τα γενέθλιά του. Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media θέλησε να κάνει κάποιες τρυφερές αναρτήσεις. Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά:

«Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο ακριβώς στα γενέθλιά σου ήμασταν φίλοι. Έκανες μια ευχή πολύ συγκεκριμένη όταν έσβησες τα κεράκια. Και φέτος… όσο σβήνεις τα κεράκια της τούρτας σου περιμένουμε να γίνουμε τρεις! Η ευχή σου έγινε πραγματικότητα με το παραπάνω!

Και αυτό σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλες οι ευχές σου να πραγματοποιούνται και να αποκτάς όλα όσα ποθείς. Εγώ θα είμαι δίπλα σου, πάντα εκεί μαζί σου, να σε στηρίζω και να σε αγαπάω με όλη μου την ψυχή. Χρόνια πολλά στον καλύτερο άντρα, σύντροφο, συνοδοιπόρο, partner in crime και soon to be daddy του κόσμου όλου!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με γαλάζιο φόρεμα που είχε άνοιγμα στην κοιλιά η Λάουρα Νάργες – Τα πρώτα πλάνα από το baby shower

Λάουρα Νάργες: ”Γνωρίζουμε ήδη το όνομα του μωρού…”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.