Γενέθλια για τον σύζυγο της Δούκισσας Νομικού: Η τούρτα που σχεδίασε ο γιος της και οι τρυφερές ευχές

July 3, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Δούκισσα Νομικού μαζί με τα παιδιά της ετοίμασαν μία έκπληξη στον σύζυγό και πατέρα, Δημήτρη Θεοδωρίδη για τα γενέθλιά του.

(adsby…




Η Δούκισσα Νομικού μαζί με τα παιδιά της ετοίμασαν μία έκπληξη στον σύζυγό και πατέρα, Δημήτρη Θεοδωρίδη για τα γενέθλιά του.



Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία την τούρτα, που όπως αποκάλυψε ήταν επιλογή του γιου της Σάββα. Συγκεκριμένα όπως βλέπετε από την παρακάτω φωτογραφία που ανήρτησε η Δούκισσα Νομικού η τούρτα που έσβησε ο σύζυγός της για τα 43α γενέθλιά του είχε πάνω τον Super Mario και έγραφε: «Χρόνια πολλά Σούπερ Daddy».



«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου (Η τούρτα ήταν ιδέα του Σάββα)», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Να αναφέρουμε πως το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες είχε επέτειο και το πρώην μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.