Τ.Κένεντι: Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της – Η κρυφή σχέση με τον αρχιτέκτονα και τα ερωτiκά μηνύματα

July 2, 2023


Μία νέα βιογραφία για τη ζωή της Τζάκι Κένεντι φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις για την ερωτiκή ζωή της πρώην Πρώτης Κυρίας.Έχει τίτλο «Jackie: Public, Private, Secret» και υπογράφεται από τον συγγραφέα διασημοτήτων J. Randy Taraborrelli.Σύμφωνα με το People στη βιογραφία αναφέρεται, πως η Κένεντι λίγο πριν το θάνατό της κατέστρεψε ένα μέρος του προσωπικού της αρχείου. Ανάμεσα σε όσα εξαφάνισε, ή…


Μία νέα βιογραφία για τη ζωή της Τζάκι Κένεντι φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις για την ερωτiκή ζωή της πρώην Πρώτης Κυρίας.

Έχει τίτλο «Jackie: Public, Private, Secret» και υπογράφεται από τον συγγραφέα διασημοτήτων J. Randy Taraborrelli.

Σύμφωνα με το People στη βιογραφία αναφέρεται, πως η Κένεντι λίγο πριν το θάνατό της κατέστρεψε ένα μέρος του προσωπικού της αρχείου. Ανάμεσα σε όσα εξαφάνισε, ήταν και ένα σημείωμα που είχε λάβει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από έναν πρώην εραστή της. Πρόκειται για έναν αρχιτέκτονα με το όνομα Τζακ Γουάρνεκ.

Το σημείωμα έφερε την επανασύνδεσή τους στο διαμέρισμα της Κένεντι, λίγους μήνες πριν τον θάνατό της στις 19 Μαΐου 1994. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Κένεντι να τον έχει ερωτευτεί τρεις δεκαετίες πριν.

Αίσθηση προκαλεί δε, ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι εκείνος που σχεδίασε το μνημείο του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι στο Εθνικό Κοιμητήριο του ‘Αρλινγκτον.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.