Εκρηκτική μελαχρινή, επιχειρηματίας σε νησί: Η ξανθιά Σοφία του “Bar” είναι μια άλλη γυναίκα 21 χρόνια μετά

July 2, 2023


To «Bar» αποτέλεσε ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, στις αρχές της δεκεατίας του 2000 και μια από τις προσωπικότητες που γνωρίσαμε ήταν η Σοφία Λίλη.Από το συγκεκριμένο ριάλιτι πέρασαν πολλές «ιστορικές» τηλεοπτικά περσόνες όπως ο Λορέντζο, ο Γιώργος Ελευθεράς από τους «Φίλους Για Πάντα», ο νικητής Αντρέας Παρασχάκης, φυσικά η Στέλλα Μπεζεντάκου αλλά και η ψηλή μπαργούμαν Μα…


To «Bar» αποτέλεσε ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, στις αρχές της δεκεατίας του 2000 και μια από τις προσωπικότητες που γνωρίσαμε ήταν η Σοφία Λίλη.

Από το συγκεκριμένο ριάλιτι πέρασαν πολλές «ιστορικές» τηλεοπτικά περσόνες όπως ο Λορέντζο, ο Γιώργος Ελευθεράς από τους «Φίλους Για Πάντα», ο νικητής Αντρέας Παρασχάκης, φυσικά η Στέλλα Μπεζεντάκου αλλά και η ψηλή μπαργούμαν Μαίρη.

Μεταξύ άλλων είχε ξεχωρίσει για την χυμώδη παρουσία της και η Σοφία Λίλη, μια νεαρή ξανθιά μπαργούμαν, με κατσαρά μαλλιά που έγινε το μήλο της έριδος σε κάποιους καβγάδες στο σπίτι του Bar.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά η Σοφία έχει αλλάξει τελείως. Πέρασε την εποχή της διασημότητας και των αισθησιακών φωτογραφίσεων όταν βγήκε από το παιχνίδι και πλέον είναι μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, άκρως εντυπωσιακή ενώ απ’ ό,τι φαίνεται δραστηριοποιείται ακόμα στη νύχτα, αφού εργάζεται σε νυχτερινά κλαμπ, έχοντας πριν λίγα χρόνια ανοίξει το δικό της μπαρ στην Τήνο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.