Γιάννης Στάνκογλου: “Προσπαθώ να πείσω τον γιο μου να γραφτεί στο μπαλέτο, αλλά του αρέσει το ποδόσφαιρο”

July 2, 2023


Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Dot. Εκεί ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα παιδιά του και τα διάφορα ταλέντα που έχουν αναπτύξει. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, η κόρη του έχει εκδηλώσει μια έντονη προτίμηση προς την υποκριτική τέχνη, ενώ ο γιος του έχει αποδείξει το εξαιρετικό του ταλέντο στο χορό.«Βρίσκω χρόνο για τα παιδιά μου. …


Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Dot. Εκεί ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα παιδιά του και τα διάφορα ταλέντα που έχουν αναπτύξει. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, η κόρη του έχει εκδηλώσει μια έντονη προτίμηση προς την υποκριτική τέχνη, ενώ ο γιος του έχει αποδείξει το εξαιρετικό του ταλέντο στο χορό.

Γιάννης Στάνκογλου: Τα όσα εξομολογήθηκε για τα παιδιά του

«Βρίσκω χρόνο για τα παιδιά μου. Όταν έχω κενό επιλέγω να μην βγω το βράδυ αλλά να μείνω σπίτι με τα παιδιά, να δούμε ταινία ή να πάμε καμία βόλτα.

Τώρα που θα τελειώσει και η “Αυτή η νύχτα μένει” θα έχουμε περισσότερο χρόνο. Θα έρθουν μαζί μου στην περιοδεία και τους αρέσει πάρα πολύ.

Όταν είσαι στην περιοδεία το καλοκαίρι είναι μια τσιγγάνικη ζωή.

Η κόρη μου δεν ξέρω αν θα γίνει ηθοποιός. Ασχολείται με την υποκριτική, κάνει κάποια σεμινάρια με τη μαμά της. Φαίνεται ότι της αρέσει.

Αλλά από την άλλη της αρέσει και η μουσική και δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν θα την σπρώξω προς τα εκεί αλλά ούτε θα την κρατήσω πίσω.

Ο γιος μου έχει πολλά ταλέντα. Είναι καλός χορευτής. Προσπαθώ να τον πείσω να γραφτεί μπαλέτο, σύγχρονο αλλά του αρέσει το ποδόσφαιρο.»

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.