Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Έχουν επέτειο γάμου – Η φωτογραφία από την τελετή πριν από 28 χρόνια

July 2, 2023


Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Παύλο και την Μαρί Σαντάλ, καθώς έχουν την 28η επέτειο του γάμου τους.Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, έχουν την 28η επέτειο του γάμου τους. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Ιουλίου του 1995 στο Λονδίνο σε μια παραμυθένια τελετή που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας.Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογέ…


Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Παύλο και την Μαρί Σαντάλ, καθώς έχουν την 28η επέτειο του γάμου τους.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, έχουν την 28η επέτειο του γάμου τους. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Ιουλίου του 1995 στο Λονδίνο σε μια παραμυθένια τελετή που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά, την Μαρία- Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο, τον Αχιλλέα – Ανδρέα, τον Οδυσσέα – Κίμωνα και τον Αριστείδη – Σταύρο.

Ο Παύλος με αφορμή τη συγκεκριμένη μέρα, το πρωί του Σαββάτου 1/7 θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ο ίδιος δημοσίευσε κάποια από το παρελθόν αλλά και από την ημέρα του γάμου του, και στη λεζάντα έγραψε: «28 χρόνια γάμου. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, τα παιδιά μας, μυαλό σου».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.