«Λυπάμαι πάρα πολύ…»: Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Καίτης Γαρμπή, ακύρωσε ξαφνικά τη συναυλία της

July 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Καίτη Γαρμπή περνάει δύσκολες ώρες, αφού κόλλησε κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ακυρώσει την προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο, σ…




Η Καίτη Γαρμπή περνάει δύσκολες ώρες, αφού κόλλησε κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ακυρώσει την προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο, συναυλία της με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.



Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της για την ακύρωσης της συναυλίας τους.

Η ανακοίνωση της Καίτης Γαρμπής για την υγεία τους

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως στα καθιερωμένα τεστ κορωνοϊού που κάνουν κάθε φορά πριν από κάθε συναυλία, διαγνώσθηκε θετική, τόσο η ίδια, όσο και ο γιος της.



Θετικοί στον κορωνοϊό Καίτη Γαρμπή και Δημήτρης Σχοινάς

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «Αγαπημένη μου φίλοι Ροδίτες. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά θα πρέπει να ακυρώσουμε τη συναυλία μας. Ξύπνησα με κλεισμένη τη φωνή και πριν λίγο που έκανα τεστ όπως κάνουμε πάντα όλη η ομάδα πριν από κάθε live μας βρέθηκε θετική. Το ίδιος και ο Δημήτρης. Δυστυχώς. Θα ψάξουμε να βρούμε καινούρια ημερομηνία και υπόσχομαι να έρθουμε αμέσως μόλις γίνουμε καλά».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.