Ελένη, Βίκτωρ, Μαρία, Νίκος: Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζει τα 4 παιδιά του και είναι όλα ίδια η μαμά τους

July 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τα τέσσερα παιδιά του, ύστερα από 2,5 ολόκληρα χρόνια που είχαν να συναντηθούν όλοι μαζί και η ευτυχία είναι ζω…




Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τα τέσσερα παιδιά του, ύστερα από 2,5 ολόκληρα χρόνια που είχαν να συναντηθούν όλοι μαζί και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.



Ο Πύρρος Δήμας πλαισιωμένος από τα παιδιά του

Ειδικότερα, ο τετράκις Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του, Ελένη, Μαρία, Βίκτωρα και Νικόλα, καρποί του έρωτα του με την Αναστασία Σδούγκου, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2018.

Ο κορωνοϊός κράτησε μακριά την οικογένεια του Πύρρου Δήμα

Τα μέλη της οικογένειας, που είχαν να συναντηθούν 2,5 ολόκληρα χρόνια, λόγω του κορωνοϊού, απόλαυσαν το φαγητό της, ενώ πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.