Όλοι πρόσeξαν το σχόλιο της Λάουρας Λάτσιου: Σούσουρο στο Instagram με την ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

July 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Γαία Μερκούρη πόζαρε με μαγιό, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει, το οποίο σχολίασε μέχρι και η αδερφή του συντρόφου της, Λάουρ…




Η Γαία Μερκούρη πόζαρε με μαγιό, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει, το οποίο σχολίασε μέχρι και η αδερφή του συντρόφου της, Λάουρα Λάτσιου.



Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθώς δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από διάφορες προσωπικές στιγμές της καθημερινότητά της.

Μέσα στην καθημερινότητά της συμπεριλαμβάνεται και ο Άγγελος Λάτσιος, με τον οποίο δεν κρύβουν τον έρωτά τους, παρά το γεγονός ότι στην αρχή κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, το ζευγάρι επισκέπτεται συχνά την Άνδρο, όπου περνά ξέγνοιαστες στιγμές, αφού στο συγκεκριμένο νησί ο πατριός του 19χρονου έχει ξενοδοχειακή μονάδα.



Αυτή τη φορά, η Γαία Μερκούρη “έριξε” το instagram, ποζάροντας με μαγιό στην θάλασσα και όπως ήταν φυσικό, το καλλίγραμμο σώμα της σχολιάστηκε μέχρι και από την Λάουρα Λάτσιου.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη στην Άνδρο



Το σχόλιο που έκανε η Λάουρα Λάτσιου για το κορμί που έχει η Γαία Μερκούρη



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.