Το «αγκάθι» στην καρδιά του Βοσκόπουλου: Το περιστατικό που «πλήγωσε» τον πρίγκιπα και δεν ξέχασε ποτέ

July 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο μεγάλος ερμηνευτής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, «βυθίζοντας» στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

(adsbygo…




Ο μεγάλος ερμηνευτής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, «βυθίζοντας» στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ένα «αγκάθι» στην καρδιά εδώ και χρόνια. Αυτό, δεν ήταν άλλο από τη βιογραφία που κυκλοφόρησαν η αδελφή του, Παναγιώτα Βοσκοπούλου και ο ανιψιός του, Απόστολος Παστός στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με τίτλο «Χωρίς την έγκρισή μου».



Συγκεκριμένα το εν λόγω βιβλίο φαίνεται να στεναχώρησε τόσο τον μεγάλο τραγουδιστή, που έφτασε στο σημείο να ακολουθήσει τη νομική οδό με αποτέλεσμα να αποσυρθεί το βιβλίο από τα ράφια των βιβλιοπωλείων, γι’ αυτό και πολλοί δεν το γνωρίζουν.



Μάλιστα φαίνεται πως ο ερμηνευτής πως ακόμα κι αν πέρασαν πολλά χρόνια, δε μπορούσε να πιστέψει πως οι δικοί του άνθρωποι αποφάσισαν να στραφούν στην ουσία εναντίον του.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.