Πολύ δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Δημήτρη Γιώτη: Νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας

July 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Δημήτρης Γιώτης περνάει δύσκολες ώρες, καθώς νοσηλεύεται, τις τελευταίες μέρες, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, με σοβαρό καρδιο…




Ο Δημήτρης Γιώτης περνάει δύσκολες ώρες, καθώς νοσηλεύεται, τις τελευταίες μέρες, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.



Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο τραγουδιστής διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας ανεβάσει υψηλή πίεση.

Σοβαρές πιθανότητες να χειρουργηθεί ο Δημήτρης Γιώτης

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του για περαιτέρω εξετάσεις και δυστυχώς η διάγνωση δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να χειρουργηθεί.

Ο Δημήτρης Γιώτης πρωταγωνιστεί συχνά σε γλέντια, τόσο στην Αττική, όσο και στην περιφέρεια, με το τραγούδι που εκτόξευσε την καριέρα του να είναι το «Ε, ναι, το έχω».

Ακολούθησαν πολλά ακόμη σουξέ, με ατάκες που έγιναν viral, για να έρθει τελευταία ο «Περαστικός», μια τεράστια επιτυχία σε μουσική και στίχους δικά του και παραγωγή Γιάννη Φρασέρη.

Το τραγούδι αυτό ήταν η αφορμή για να προγραμματίσει το φετινό καλοκαίρι live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα.



Παράλληλα με το τραγούδι, κάθε πρωί πηγαίνει κανονικά στην επιχείρηση που ίδρυσε ο πατέρας του Γιάννης Γιώτης, πριν από περισσότερα από 30 χρόνια.

Πρόκειται για την εταιρία “Center Plus”, η οποία ασχολείται με εισαγωγές, εξαγωγές και προώθηση προϊόντων, με βασικότερο τα φίλτρα νερού.

Ο Δημήτρης Γιώτης δραστηριοποιήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, αφού τελείωσε το σχολείο και δεν σταμάτησε ποτέ, παρά την επιτυχία του στο τραγούδι, επιβαρύνοντας την υγεία του, με το δύσκολο καθημερινό του πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η περιπέτεια με την καρδιά του.

Η λακωνική ανάρτηση του Δημήτρη Γιώτη για την υγεία του

Με ένα μήνυμά του στο προφίλ του στο facebook, ο καλλιτέχνη υπογράμμισε:



«Αγαπημένοι μου φίλοι και γνωστοί… λόγω ενός απρόσμενου προβλήματος υγείας θα χρειαστεί να αναστείλω τις εμφανίσεις μου για λίγο καιρό! Ζητάω συγγνώμη από τους επιχειρηματίες και τους διοργανωτές των εκδηλώσεων για αυτή την αναστάτωση! Ευχαριστώ πολύ για το τεράστιο ενδιαφέρον σας (όσοι φίλοι το έμαθαν)! Την αγάπη μου» και όπως ήταν φυσικό, εισέπραξε πολλά σχόλια αγάπης και στήριξης από φίλους, γνωστούς και θαυμαστές.

H «Espresso» δημοσίευσε δύο εικόνες του Δημήτρη Γιώτη μέσα από την καρδιολογική κλινική του ιδιωτικού νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, στις οποίες φαίνεται καταβεβλημένος μεν, αισιόδοξος δε.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.